Søg
Close this search box.
Menu
Luk

UPSTRÖM 100W USB-C til USB-C Kabel 2.5m – CIRKULÄR

199,00 kr.

På lager

CIRKULÄR 100W USB-C kabel er fremstillet i GRS-certificeret genbrugs-TPE fra affaldsstrømme. USB-C kablet har en længde på 250 cm og tilbyder hurtig og pålidelig opladning til enheder som laptops, tablets, smartphones og meget mere. Med en levetid på over 15.000 knæk positionerer kablet sig som et af de mest slidstærke på markedet.

  • Længde: 250 cm
  • Strømoutput: 100W
  • Overførelseshastighed: 480 Mbps
  • Testet til at kunne modstå over 15.000 knæk og bøj
  • Kevlar beklædte ledninger
  • Post-consumer, recycled TPE i beklædning og USB-hoveder (GRS certificeret)
  • Kompatibel med USB-C enheder såsom laptops, tablets og smartphones

 

 

Cirkulære principper

Med produktserien CIRKULÄR er visionen at bygge bro mellem Jorden- og forbrugerens behov ved at udnytte de eksisterende ressourcer, der er i omløb til at skabe funktionelle produkter.

Ved at genanvende frem for at producere nyt, reducerer vi produkternes CO2-aftryk og medvirker samtidig til at nedbringe affaldsstrømmen af plastikaffald på en meningsfuld måde.

Kablets beklædning og USB-hoveder er udarbejdet i genbrugs-TPE fra udsmidte forbrugerprodukter. Alle komponenter af genbrugsplast er GRS-certificerede for at dokumentere genbrugsindholdet, leverandørkæden, social- og miljøpraksis samt kemiske restriktioner.

Emballagen er 100% plastikfri og udelukkende lavet af FSC certificeret genbrugskarton og printet med sojablæk. Emballagen er dermed fuldt ud genanvendelig. 

Funktionalitet

Dette USB-C til USB-C kabel er en ansvarlig løsning til opladning og dataoverførsel. Med en samlet effekt på 100W giver dette kabel hurtig og effektiv opladning til en bred vifte af enheder, herunder MacBooks, kameraer, Android smartphones samt iPads og andre tablets. 

Kablets interne ledninger er individuelt betrukket med Kevlar, hvilket giver ekstra styrke, beskyttelse og holdbarhed og kan modstå over 15.000 bøjninger ved kablets svageste punkter.

2 års reklamationsret

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Model nr.

CC250-100W

Strømoutput

Max 100W

Dataoverførelse

480 Mbps

Længde

250 cm

Farve

Hvid

Materialer

Recycled TPE (GRS certificeret), kevlar braiding

EAN

5744000518145