Søg
Close this search box.
Menu
Luk

UPSTRÖM 30W Dual Port Oplader (USB-C & USB-A) – CIRKULÄR

249,00 kr.

På lager

CIRKULÄR – USB Oplader er en effektiv vægoplader lavet af genbrugsplast.

Denne strømadapter har 2 porte (1x USB-A & 1x USB-C) og kan levere et adaptivt strømoutput på i alt 30W. Tilslut blot opladeren til en stikkontakt – så kan du nemt og hurtigt fast charge alle dine USB-enheder.

  • Adaptivt strømoutput
  • Op til 30W USB-C PD
  • Op til 18W USB-A 3.2
  • 30W total strømoutput
  • Yderskal lavet af 100% genbrugt plastik

OBS: Vi anbefaler kun at benytte USB-opladeren i kombination med trådløse opladere og kabler, der understøtter fast charge (over 10W).

Funktionalitet

CIRKULÄR er en specifikation-rig vægoplader – perfekt til brug med vores trådløse opladere eller til kabelopladning af enheder som smartphones og tablets.

USB-opladeren er udstyret med to porte; én til USB-A og én til USB-C, hvilket giver dig muligheden for at oplade to enheder samtidig med op til 30W.

USB-A porten er af den højeste standard (USB 3.2), som leverer et strømoutput på op til 18W.

USB-C porten er PD-standard, som giver en mere fleksibel strømforsyning. Denne port understøtter op til 30W.

Dansk designede produkter

Cirkulære principper

CIRKULÄR er en produktserie designet med et cirkulært mindset. Ved at give gammelt plastik et nyt liv reducerer vi affaldsstrømme og mindsker vores produkters CO2-aftryk på en meningsfuld måde. Visionen med CIRKULÄR er at bygge bro mellem Jordens- og forbrugerens behov ved at udnytte de ressourcer, der er i omløb.

I denne USB-adapter upcycler vi gamle plastrester til at lave den beskyttende skal. Alle komponenter af genbrugsplast er GRS-certificerede for at dokumentere genbrugsindholdet, leverandørkæden, social- og miljøpraksis samt kemiske restriktioner.

Høje standarder og krav til kvalitetstjek

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår CIRKULÄR flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning og overspænding, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

Alle vores produkter er kvalitets- og sikkerhedstestet efter stringente krav og certificeret i henhold til alle fornødne EU-direktiver (CE & RoHS) for at sikre maksimal sikkerhed.

Vi stiller strenge krav til kvalitetstest

2 års reklamationsret

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Model nr.

UA210

Strøminput

100-240V ~ 50/60Hz

Strømoutput

USB-A Output: 5V – 3A eller 15W 9.0V – 2A eller 18W 12V – 1.5A eller 18W USB-C Output: 5V – 3A eller 15W 9V – 3A eller 27W 12V – 2.5A eller 30W 15V – 2A eller 30W 20V – 1.5A eller 30W (PPS)3.3-11V – 2.7A Total power: 30W