UPSTRÖM 36W Dual Port Oplader (USB-C & USB-A) – CIRKULÄR

DKK299,00

CIRKULÄR – USB Oplader er en effektiv vægoplader lavet af genbrugsplast. 

Denne strømadapter har 2 porte (1x USB-A & 1x USB-C) og kan levere et adaptivt strømoutput på i alt 36W. Tilslut blot opladeren til en stikkontakt – så kan du nemt og hurtigt fast charge alle dine USB-enheder. 

  • Adaptivt strømoutput
  • 18W USB-C PD  
  • 18W USB-A 3.2
  • 36W total strømoutput
  • Skal lavet af 100% genbrugt plastik

For hvert produkt solgt er du aktivt med til at indsamle og genanvende 15 plastikflasker til fare for vores havliv og økosystem!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): UA200 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Funktionalitet

CIRKULÄR er en specifikation-rig vægoplader – perfekt til brug med vores trådløse opladere eller til kabelopladning af enheder som smartphones og tablets. 

USB-opladeren er udstyret med to porte; én til USB-A og én til USB-C, hvilket giver dig muligheden for at oplade to enheder samtidig med op til 36W.

  • USB-A porten er af den højeste standard (USB 3.2), som leverer et strømoutput på op til 18W. 
  • USB-C porten er PD-standard, som giver en mere fleksibel strømforsyning. Denne port understøtter også op til 18W.

Bæredygtighed

CIRKULÄR er en produktserie designet med et cirkulært mindset. Ved at give gammelt plastik et nyt liv reducerer vi affaldsstrømme og mindsker vores produkters CO2-aftryk på en meningsfuld måde. Visionen med CIRKULÄR er at bygge bro mellem Jordens- og forbrugerens behov ved at udnytte de ressourcer, der er i omløb. 

I denne USB-adapter upcycler vi gamle plastrester til at lave den beskyttende skal. Ved at benytte genbrugt ABS-plastik fremfor jomfru-ABS kan CO2-aftrykket minimeres med op til 89%. Alle komponenter af genbrugsplast er GRS-certificerede for at dokumentere genbrugsindholdet, leverandørkæden, social- og miljøpraksis samt kemiske restriktioner. 

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår CIRKULÄR flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning og overspænding, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

  • Alle vores produkter er kvalitets- og sikkerhedstestet efter stringente krav og certificeret i henhold til alle fornødne EU-direktiver (CE & RoHS) for at sikre maksimal sikkerhed.

2 års reklamationsret

OBS: Vi anbefaler kun at benytte USB-opladeren i kombination med trådløse opladere og kabler, der understøtter fast charge (over 10W). 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Model nr.

UA200

Strøminput

100-240V ~ 50/60Hz

Strømoutput

USB-C & USB-A:

3.6V-6.0V – 3A eller 18W
6.0V-9.0V – 2A eller 18W
6.0V-9.0V – 2A eller 18W
9.0V-12.0V – 1.5A eller 18W

Total power: 36W

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UPSTRÖM 36W Dual Port Oplader (USB-C & USB-A) – CIRKULÄR”