UPSTRÖM Kabelskjuler – CIRKULÄR (Hvid)

DKK299,00

Kabelskjuleren CIRKULÄR er en stilren og effektiv løsning til kabelrod, der gør det nemt at holde skrivebordet, natbordet eller TV-møblet ryddeligt. 

  • Lavet af 100% genbrugsplast 
  • 100% genanvendelig efter brug
  • Brandhæmmende
  • Dansk design
  • Fås i hvid, sort, grøn og nude 

For hvert produkt købt er du aktivt med til at indsamle og genanvende 15 plastikflasker til fare for vores havliv og økosystem!

På lager

Varenummer (SKU): KS100W Kategorier: ,

Beskrivelse

Den perfekte løsning til kabelrod – lavet af 100% genbrugsplast

Med kabelskjuleren, CIRKULÄR, får du en nem og dekorativ måde at organisere kabler, ledninger og stikdåser i hjemmet eller på kontoret. Fjern blot det aftagelige låg, placér dine stikdåser i boksen, før ledningerne ud igennem de to udtræk i siderne og sæt låget på igen. Den genanvendte plastik i kabelskjuleren er robust og brandhæmmende efter højeste sikkerhedsklassificering, og er derfor sikker i brug med elektronik. 

Kabelskjuleren måler 30 x 13 x 11 cm og kan rumme to stikdåser med 6 udtag.
Maksimal kabel diameter på 2 cm

Bæredygtighed

CIRKULÄR er en produktserie designet ud fra cirkulær økonomiske principper. Ved at oparbejde gammelt plastaffald til nye produkter minimerer vi produktets CO2 aftryk og medvirker til at reducere de store affaldsstrømme på en meningsfuld måde. 

Visionen med CIRKULÄR er at bygge bro mellem Jorden- og forbrugerens behov ved at udnytte de ressourcer, der er i omløb. 

Kabelboksen er udført i 100% genanvendt plastik fra bl.a. gamle billygter og udsmidte reklameskilte. For at kunne dokumentere ægtheden af den genbrugte plastik, samt sikre en transparent leverandørkæde fra produktion til slutprodukt, er plastikken certificeret under The Global Recycle Standard (GRS), som er en international standard, der sætter strenge krav for tredjepartscertificeringer af genbrugsindhold. 

Når kabelskjuleren har tjent sit formål, kan den genanvendes. Afskaf blot produktet i din plastiksortering eller ved den lokale genbrugsstation. 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Produktmål

30 x 13 x 11 cm

Materiale

100% genbrugsplast

Produktvægt

570 g

Model

KS100W

EAN

5744000518022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UPSTRÖM Kabelskjuler – CIRKULÄR (Hvid)”