Om UPSTRÖM

Historien bag UPSTRÖM

Hvem vi er?

Elektronikbranchen har i mange år været notorisk kendt for brugen af materialer med høje klimaaftryk, korte levetider og farlige kemikalier. Som i mange andre brancher er det nu tid til at gøre op med de gamle værdier og traditionelle handlemønstre. 

UPSTRÖM er et dansk impact start-up grundlagt i 2019 af brødrene Jacob & Casper Sabir. Med afsæt i cirkulær økonomi og innovative produktdesigns, udvikler vi forbrugerelektronik, der opfylder de moderne behov, uden at gå på kompromis med vores planets og fremtidige generationers velfærd.

Hvorfor startede vi?

Elektronikprodukter er nødvendige for, at vi kan højne vores levestandarder og skabe positiv udvikling i samfundet. Desværre er måden, hvorpå de fremstilles, indpakkes og afskaffes til stor belastning for miljøet.

Vi lever i en tid, hvor der produceres, forbruges og udsmides så meget, at planeten er blevet menneskets losseplads, og de største globale miljømæssige udfordringer vi står over for, er nogle vi selv har skabt. Dette skyldes, at produkter, komponenter og materialer ikke genanvendes bedre efter deres tiltænkt funktion er opfyldt.

Blandt de hurtigst voksende affaldsstrømme finder man elektronikaffald og plastik, der primært stammer fra brugt emballage: På årlig basis skrottes 51.000 ødelagte opladerkabler i EU alene, og kigger man på plastik, udledes der årligt 8 millioner tons i verdenshavene.

Vi blev sat i verden for at gøre op med disse forhold og for at give jer et grønt og transparent alternativ, når der skal shoppes nyt elektroniktilbehør.

Mission

At udvikle bæredygtigt forbrugerelektronik, der opfylder vores moderne behov, uden at gå på kompromis med vores planets og fremtidige generationers velvære

Vision

At blive et velkendt brand indenfor forbrugerelektronik, der bygger bro mellem Jorden- og forbrugeren. 

Værdier

Bruge vores forretning som løftestang for positiv udvikling

Aldrig stille sig tilfreds med middelmådighed

Balance mellem mennesker, miljø og profit

Gå den ekstra mil for bæredygtighed

Være transparente

UA100 strømadapter

Vores mission: Vejen mod en grønnere fremtid

Nye teknologiske produkter er nødvendige for, at vi kan højne vores levestandarder og skabe positiv udvikling i vores samfund. Desværre er måden, hvorpå teknologiske produkter fremstilles, indpakkes og afskaffes til stor belastning for miljøet.

Vi lever i en tid, hvor der produceres, forbruges og udsmides så meget, at planeten er blevet menneskets losseplads, og de største globale miljømæssige udfordringer vi står over for, er nogle vi selv har skabt. Dette skyldes, at produkter, komponenter, materialer og mineraler ikke genanvendes bedre efter deres tiltænkt funktion er opfyldt.

Blandt de hurtigst voksende affaldsstrømme finder man elektronikaffald og plastik, der primært stammer fra brugt emballage: På årlig basis genereres 51.000 tons elektronisk affald alene på ødelagte opladerkabler, og kigger man på plastik, udledes der årligt 8 millioner tons i verdenshavene.

We create sustainable tech that fulfills people’s modern needs without compromising the wellbeing of our planet & future generations.

Hvorfor os?

Dag-til-dag levering

Vi leverer altid dag-til-dag på ordrer bestilt inden kl. 14.

Kundeservice 9-15

Har du spørgsmål til os eller vores produkter, står vores kundeservice klar til at servicere dig mandag til fredag mellem kl. 9 - 15.

Vores produkter

Vi stræber efter at bringe de mest konkurrencedygtige produkter på markedet. Hos UPSTRÖM går vi aldrig på kompromis med bæredygtighed, funktionalitet og design.

Følg vores rejse på sociale medier