Bag UPSTRÖM står vi to brødre og forretningspartnere; Jacob og Casper Sabir. I 2019 grundlagde vi UPSTRÖM
med en fælles passion for teknologi og design. Vi er to ildsjæle, der brænder for iværksætteri, og vi drømmer om at ændre måden hvorpå vi designer, producerer og forbruger hverdagselektronik. 

Vi er storforbrugere af vores smartphones, men har længe været trætte af det rod og bøvl som opladerkabler medfører. For at slippe for opladerkablet, ville vi forsøge os med trådløs opladning. Desværre lykkedes det os aldrig at finde nogle produkter på markedet, der opfyldte vores krav til æstetik, funktionalitet og bæredygtighed. Derfor startede vi UPSTRÖM.

UPSTRÖM er et dansk brand, der designer og udvikler moderne hverdagselektronik med omtanke for vores planets velbefindende. Vores fornemste formål er at elevere din daglige opladningsoplevelse. Med filosofien; at udelukkende bringe produkter på markedet, som vi selv vil eje, sætter vi vores sortiment for den strengeste kvalitetstest. Dette sikrer, at vi til enhver tid kan stå inde for vores produkters funktionalitet, kvalitet og design. Vores materialer er nøje udvalgte: naturlige hampefibre og vegansk læder er holdbart, funktionelt og bringer et æstetisk præg til hjemmet, kontoret og farten.

Vores mission: Vejen mod en grønnere fremtid

Nye teknologiske produkter er nødvendige for, at vi kan højne vores levestandarder og skabe positiv udvikling i vores samfund. Desværre er måden, hvorpå teknologiske produkter fremstilles, indpakkes og afskaffes til stor belastning for miljøet.

Vi lever i en tid, hvor der produceres, forbruges og udsmides så meget, at planeten er blevet menneskets losseplads, og de største globale miljømæssige udfordringer vi står over for, er nogle vi selv har skabt. Dette skyldes, at produkter, komponenter, materialer og mineraler ikke genanvendes bedre efter deres tiltænkt funktion er opfyldt.

Blandt de hurtigst voksende affaldsstrømme finder man elektronikaffald og plastik, der primært stammer fra brugt emballage: 
På årlig basis genereres 51.000 tons elektronisk affald alene på ødelagte opladerkabler, og kigger man på plastik, udledes der årligt 8 millioner tons i verdenshavene.

"Hos UPSTRÖM er vores mission at bringe værdiskabende, teknologiske produkter på markedet med omtanke for vores planets velbefindende. Med tiltag som plastikfrie produkter og emballage, samt valg af gode materialer, forsøger vi hele tiden at finde nye måder, hvorpå vi kan manifestere vores mission."
Casper & Jacob Sabir
Stiftere

Hvorfor os?

Dag-til-dag levering

Vi leverer altid dag-til-dag på ordrer bestilt inden kl. 14.

Kundeservice 9-15

Har du spørgsmål til os eller vores produkter, står vores kundeservice klar til at servicere dig mandag til fredag mellem kl. 9 - 15.

Vores produkter

Vi stræber efter at bringe de mest konkurrencedygtige produkter på markedet. Hos UPSTRÖM går vi aldrig ned på funktionalitet, kvalitet og design.

Følg vores rejse på de sociale medier!

Add to cart