Bæredygtighed

Supply chain

Valg af vores leverandører

For at kunne skabe produkter af højeste kvalitet arbejder vi sammen med de bedste leverandører. Med tiden har vi sammensat en højt specialiseret forsyningskæde bestående af førsteklasses leverandører, genbrugsanlæg og producenter, der udmærker sig inden for deres separate ekspertiseområder som f.eks. produktion af miljøvenlige materialer, emballage, chipsæt, kabler, hardware mm.

Screening af leverandører 

Forinden vi påbegynder et samarbejde med en ny leverandør, udfører vi en stringent screeningsproces. Denne proces sikrer, at vi kun samarbejder med de bedst kvalificerede leverandører, og i det omfang det er muligt, leverandører med en mangfoldig ejerstruktur.

På nuværende tidspunkt er hele vores forsyningskæde lokaliseret i Kina, hvor 48% af leverandørerne er ejet af kvinder.

Majoriteten af vores leverandører er som minimum ISO9001 og ISO14001 certificeret, hvormed de efterlever de højeste standarder for kvalitetsstyring og miljøledelse.  

For at kontrollere forholdende hos vores leverandører foretages der on-site inspektion af autoriserede 3. parter såsom Bureau Veritas.

Code of conduct

Code of Conduct

For at opbygge et velfunderet og langvarigt forhold med ligesindede leverandører har vi udarbejdet et adfærdskodeks for dem. Kodekset beskriver vores forventninger til sikre, retfærdige og sunde arbejdsforhold og miljømæssigt ansvar igennem hele forsyningskæden.

Det er enormt vigtigt for os, at vi er enige med vores leverandører om vores betingelser og forventninger til et samarbejde. Derfor sikrer vi os altid, at de forstår disse vilkår, før vi begynder at samarbejde.

Leverandørernes placering

Når vi har med så mange forskellige leverandører at gøre, er det uundgåeligt, at vi er nødt til at transportere de forskellige komponenter rundt for at samle det færdige produkt. Derfor har vi haft for øje at vælge leverandører, der ligger tæt på hinanden for at minimere det klimaaftryk, der kommer af transport.

Transport

Vores produktserier

Läder

LÄDER
LÄDER-serien er udarbejdet af genbrugspap og vegansk læder.

LÄDER

Trådløse opladere i vegansk læder

Hämp

HÄMP
HÄMP er udarbejdet i genanvendeligt aluminium og hampefibre

HÄMP

Trådløs oplader i hampefibre

Cirkulär

CIRKULÄR
CIRKULÄR-serien er udarbejdet i genbrugsplast som ABS, PET og PC.

CIRKULÄR

Produktserie i genbrugsplast