Søg
Close this search box.
Menu
Luk

LÄDER

LÄDER er en produktserie af højkvalitets trådløse opladere fra UPSTRÖM. LÄDER-serien har et nordisk, minimalistisk design og er udført i slidstærkt vegansk læder.

Forbedre din daglige opladningsoplevelse med LÄDER! Se de flotte farvevariationer nedenfor.

LÄDER Pink
Afspil video om LÄDER Pink
UPSTRÖM LÄDER Beige

Stilfuld trådløs oplader i bæredygtige materialer

Hurtig opladning i stilfuldt dansk design. Produktserien LÄDER består af effektive trådløse opladere, der kommer i en nuanceret farvepalette.

De trådløse opladere i LÄDER-serien er udført i genanvendt karton og slidstærkt vegansk læder, der sømløst passer ind i det moderne hjem. 

Vegansk læder er et dyrevenligt alternativ til traditionelt læder, som udleder langt færre kemikalier under produktion. Ved at anvende vegansk læder søger UPSTRÖM at fremme dyrevelfærd og modarbejde de ofte giftige arbejdsforhold i læderindustrien.

Funktionalitet og design

UPSTRÖM LÄDER er ikke blot et æstetisk produkt; det er også funktionelt. Med et adaptivt strømoutput på op til 10W giver denne trådløse oplader en yderst tilfredsstillende opladningsoplevelse. Derudover har den en lækker non-slip overflade, som sikrer dig en kontinuerlig opladning. Placer blot din enhed på den smartphone-formede plade og få en fuld opladning på ingen tid.

UPSTRÖM LÄDER Grå

Sikkerhed

LED indikator
Din sikkerhed er vores førsteprioritet: UPSTRÖM LÄDER kommer udstyret med sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning, overspænding og FOD. Opstår der problemer under ladningen, bliver du underrettet via LED-indikatoren. 

Certificeringer
LÄDER er testet og certificeret under alle fornødne EU-direktiver (CE & RoHS) samt Qi.

LÄDER fås i følgende farver

LÄDER farver

LÄDER-serien er produceret i 4 forskellige æstetiske farver, så der er farver til enhver smag og personlighed.