Søg
Close this search box.
Menu
Luk

UPSTRÖM Trådløs Oplader – HÄMP

399,00 kr.

På lager

Er du også træt af kabelrod og løse forbindelser? Så er den trådløse oplader, HÄMP, det rigtige produkt til dig!

  • Forøget hastighed og transmissionsafstand
  • 10W fast charge
  • 100% plastikfri oplader & emballage

HÄMP er kompatibel med smartphones som iPhone, Samsung, Huawei m.fl. – se om din enhed er kompatibel her.

OBS: strømadapter medfølger ikke.

HÄMP trådløs oplader fra UPSTRÖM

Dansk Design

Når vi designer vores produkter, gør vi vores bedste for at have miljøet in mente. Derfor er HÄMP og dens emballage 100% plastikfri, og produktet er betrukket med det flotteste stof lavet af naturlige hampefibre. Hampefibre er et yderst slidstærkt og holdbart stof; det vokser hurtigt og kræver minimale ressourcer at dyrke.

Se HÄMP i brug
Afspil video om Se HÄMP i brug

2 års reklamationsret

1m USB-C kabel i vegansk læder medfølger

Drop kablet – gå trådløs

Dit opladerkabel har en løs forbindelse. Ligemeget hvordan du vender og drejer det, virker det som en umulig opgave at fuldende en komplet opladning. Du bliver frustreret og opgiver. Næste morgen køber du et nyt kabel, og det samme sker et par måneder efter.

Dette dilemma har vi alle oplevet. Så hvorfor bliver vi ved med at bruge unødvendige penge på opladerkabler? Med HÄMP slipper du for ødelagte kabler og rod!

HÄMP trådløs oplader
HÄMP passer både til hjemmet og kontoret

Perfekt til kontoret & hjemmet

UPSTRÖM HÄMP er en stilren og effektiv oplader med et nordisk, minimalistisk design, som sømløst passer ind i indretningen på kontoret eller i hjemmet. Vores topmodel, HÄMP, er også vores mest effektive trådløse oplader. Den har forøget effektivitet og et adaptivt strømoutput på op til 10W, afhængig af din enhed. Yderligere har den en øget transmissionsafstand på op til 1 cm, hvilket gør den velegnet til brug med de fleste covers.

Beskyt planeten

Bekæmp plastikforurening

For hver oplader du køber, indsamler og genanvender du samtidigt 15 plastikflasker, som er til fare for vores miljø og økosystem.

I samarbejde med Plastic Bank, og vores kunder, har vi indtil nu fjernet 1,5 tons plastik. Sammen kan vi bekæmpe plastikforurening og gøre en god gerning for miljøet!

Sikkerhed har høj prioritet

Sikkerhed

Hos os er din sikkerhed vores førsteprioritet. Derfor er UPSTRÖM HÄMP CE, RoHS og Qi-certificeret. Yderligere er den udstyret med indbyggede sikkerhedssystemer, der sikre opladeren og din telefon mod overophedning, overopladning og overspænding. HÄMP har også indbygget FOD-system, der igennem LED-indikatoren advarer, hvis et fremmed objekt ligger oven på opladeren og forstyrre signalet.

Yderligere information

Vægt 0,265 kg
Model nr.

TO200

Strøminput

5V / 2,0A, 9V / 1,8A

Strømoutput

5W / 7,5W / 10W

Produktstandard

Qi Standard (certificeret)

Opladningsfrekvens

110~250Khz

Transmissionsafstand

4 – 10 mm

Effektivitet

≥ 78%

Materiale

Aluminiumlegering og hampefibre

Produktmål

Ø 84 x 9,5 mm

Produktvægt

105 g

EAN

5706511077276