Søg
Close this search box.
Menu
Luk
Hvilke enheder kan oplades trådløst?
Mange devices er kompatible med vores produkter

Er du i tvivl om din iPhone, Samsung, Huawei eller anden enhed kan oplade trådløst?

Så læs med her!

Hvilke enheder kan oplades trådløst? Trådløs opladning er en nyere form for opladning, der langsomt spredes til flere og flere smartphones og andre Qi kompatible enheder såsom smartwatches, høretelefoner og højtalere.

Qi-opladning er betegnelsen for den fælles standard, der findes indenfor trådløs opladning og er udviklet af organisationen Wireless Power Consortium (WPC), der på nuværende tidspunkt tæller over 500 medlemmer bl.a. Apple, Samsung, Nokia, HTC, Google, Huawei, LG, Microsoft m.fl.

Selvom de fleste store smartphone-producenter er gået sammen om at udvikle denne Qi standard, er der stadig forskel på effektiviteten af opladningen. 

Trådløse opladere fås i dag typisk med et wattoutput på 5W – 15W. Jo højere wattoutput, desto hurtigere er opladningen. Dog er det din enhed (smartphone, smartwatch eller høretelefoner), der afgør, hvor hurtigt opladningen kan blive.

”Fast charge” eller hurtigopladning er en betegnelse for trådløse opladere, der kan levere et wattoutput på over 5W. Niveauet for hurtigopladning kan være forskellig fra mærke til mærke. For iPhones foregår hurtigopladning ved minimum 7,5W. For Samsung foregår hurtigopladning ved 10W og opefter, afhængig af modellen.

Da der er forskel på “niveauet”, afhængig af mærke og model, er det en god idé at tjekke, hvor stor et wattoutput din enhed er kompatibel med, så du ikke bruger unødigt mange penge, når du skal købe din trådløse oplader. Det skal dog siges, at hvis din trådløse oplader er Qi-certificeret, regulerer den selv wattoutputtet afhængig af, hvilken enhed den oplader, hvilket vil sige, at du ikke ødelægger din telefon ved at benytte en trådløs oplader, der potentielt kan yde flere watt end din telefon kan modtage.

Bemærk: Denne liste er muligvis ikke komplet.

Del på:

Vores produktserier

Läder

LÄDER
LÄDER-serien er udarbejdet af genbrugspap og vegansk læder.

LÄDER

Trådløse opladere i vegansk læder

Hämp

HÄMP
HÄMP er udarbejdet i genanvendeligt aluminium og hampefibre

HÄMP

Trådløs oplader i hampefibre

Cirkulär

CIRKULÄR
CIRKULÄR-serien er udarbejdet i genbrugsplast som ABS, PET og PC.

CIRKULÄR

Produktserie i genbrugsplast