UPSTRÖM LÄDER – Trådløs Oplader (Sort)

DKK399,00

Slip for løse forbindelser og ødelagte kabler med UPSTRÖM LÄDER! Denne trådløse oplader har et stilrent design i sort vegansk læder.

✓ Adaptivt strømoutput på op til 10W

✓ Nonslip-surface

✓ Bæredygtigt materiale

LÄDER er kompatibel med smartphones som iPhone, Samsung, Huawei m.fl. – se om din enhed er kompatibel her.

Læs mere nedenfor.

På lager

Varenummer (SKU): TO100B Kategorier: ,

Beskrivelse

Trådløs oplader til Samsung

Hurtig trådløs opladning i gennemført dansk design

LÄDER er en stilren og effektiv trådløs oplader fra det danske kvalitetsbrand UPSTRÖM. Denne trådløse oplader har et minimalistisk, nordisk design og er udarbejdet i vegansk læder med lækker tekstur og non-slip overflade.

I den trådløse oplader, LÄDER, anvender vi dyrevenligt kunstlæder i høj kvalitet for at fremme dyrevelfærd og modarbejde de giftige arbejdsforhold, der ofte forekommer i læderindustrien. Selvom vores veganske læder har samme egenskaber som traditionelt læder, er det både mere holdbart og har en længere levetid.

Funktionel, æstetisk & bæredygtig

Hvis du som mange andre er træt af besværet og rodet som traditionelle kabelopladere medfølger, er UPSTRÖM LÄDER produktet til dig. Denne trådløse oplader er formet efter en smartphone, så du aldrig skal bekymre dig, om din smartphone er placeret korrekt ved opladning. LÄDER er altså yderst bekvem at bruge og har et æstetisk look, hvilket gør den velegnet til brug i hjemmet og på arbejdspladsen.

Denne hurtige trådløse oplader er Qi-certificeret og kan levere et adaptivt strømoutput på op til 10W afhængig af din enhed. Med en transmissionsafstand på ca. 5 mm er den velegnet til brug med de fleste covers.

Upström-plastik-positiv

Bekæmp plastikforurening

For hver oplader du køber, indsamler og genanvender du samtidigt 15 plastikflasker, som er til fare for vores miljø og økosystem.

I samarbejde med Plastic Bank, og vores kunder, fjernede vi 1,5 tons plastik i 2020. Sammen kan vi bekæmpe plastikforurening og gøre en god gerning for miljøet! 

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår LÄDER flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning, overspænding og FOD, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

Denne trådløse oplader er Qi-certificeret og kan levere et adaptivt strømoutput på op til 10W afhængig af din enhed. Med en transmissionsafstand på ca. 5 mm er den velegnet til brug med de fleste covers.

  • Alle vores produkter er CE og RoHS certificeret. Det vil sige, at der ved brug af vores produkter ikke er fare for brand, stråling og udsætning for farlige substanser.

2 års reklamationsret

1m USB-C kabel i vegansk læder medfølger

OBS: strømadapter medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 0.225 kg
Model nr.

TO100

Strøminput

5V / 2.0A, 9V / 1,8A

Strømoutput

5W / 7,W / 10W

Produktstandard

Qi-standard (certificeret)

Opladningsfrekvens

100~250Khz

Transmissionsafstand

≤ 5 mm

Effektivitet

≥ 75%

Materiale

Vegansk læder (PU-læder)

Produktmål

77 x 151,5 x 7,5 mm

Produktvægt

65 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UPSTRÖM LÄDER – Trådløs Oplader (Sort)”