UPSTRÖM Trådløs Oplader – LÄDER (Pink)

(1 kundeanmeldelse)

DKK399,00

UPSTRÖM LÄDER er en hurtig trådløs oplader i et elegant pink design. Denne trådløse oplader er udført i vegansk læder, som er et mere slidstærkt og holdbart alternativ til traditionel læder.

LÄDER understøtter 10W fast charge og er kompatibel med smartphones som iPhone, Samsung, Huawei m.fl. – se om din smartphone er kompatibel her.

Læs mere nedenfor.

På lager

Varenummer (SKU): TO100P Kategorier: ,

Beskrivelse

Trådløs oplader til mobil

Hurtig trådløs opladning i stilrent dansk design

LÄDER er en effektiv trådløse oplader med et minimalistisk, nordisk design, der er udarbejdet i vegansk læder med lækker tekstur og non-slip overflade.

I den trådløse oplader, LÄDER, anvender vi dyrevenligt kunstlæder i høj kvalitet for at fremme dyrevelfærd og modarbejde de giftige arbejdsforhold, der ofte forekommer i læderindustrien. Selvom vores veganske læder har samme egenskaber som traditionelt læder, er det både mere holdbart og har en længere levetid

Upström-plastik-positiv

Bekæmp plastikforurening

For hver oplader du køber, indsamler og genanvender du samtidigt 15 plastikflasker, som er til fare for vores miljø og økosystem.

I samarbejde med Plastic Bank, og vores kunder, har vi indtil nu fjernet 1,5 tons plastik. Sammen kan vi bekæmpe plastikforurening og gøre en god gerning for miljøet! 

Upström-plastik-positiv

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår LÄDER flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning, overspænding og FOD, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

  • Alle vores produkter er CE og RoHS certificeret. Det vil sige, at der ved brug af vores produkter ikke er fare for brand, stråling og udsætning for farlige substanser.

2 års reklamationsret

1m USB-C kabel i vegansk læder medfølger

OBS: strømadapter medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 0.225 kg
Model nr.

TO100

Strøminput

5V / 2.0A, 9V / 1,8A

Strømoutput

5W / 7,W / 10W

Produktstandard

Qi-standard (certificeret)

Opladningsfrekvens

100~250Khz

Transmissionsafstand

≤ 5 mm

Effektivitet

≥ 75%

Materiale

Vegansk læder (PU-læder)

Produktmål

77 x 151,5 x 7,5 mm

Produktvægt

65 gram

EAN

5706511077238

1 anmeldelse af UPSTRÖM Trådløs Oplader – LÄDER (Pink)

  1. Lea Andersen (verificeret ejer)

    Det er nogle virkelig lækre produkter!
    Udover at det er en vildt smart opfindelse bare at kunne lægge sin mobil på den til opladning, så er det også virkelig lækre designs! De er både lette og flotte, så ingen problemer i at tage dem med rundt og have dem liggende fremme! De lever virkelig op til mine forventninger og mere til! Jeg kan helt klart anbefale andre dem!

Tilføj en anmeldelse af varen