Søg
Close this search box.
Menu
Luk

UPSTRÖM Trådløs Oplader – CIRKULÄR (Grøn)

349,00 kr.

På lager

Hurtig trådløs oplader i cirkulært design

Med CIRKULÄR slipper du for kabelrod og løse forbindelser. Placér blot dine enheder på den smartphone-formede plade og få en fuld opladning på ingen tid.

  • 10W fast charge
  • Stof lavet af 100% upcycled plastikflasker (GRS certificeret)
  • Indbyggede sikkerhedssystemer
  • Qi, CE & RoHS certificeret
  • Matchende USB-C kabel inkluderet

OBS: strømadapter medfølger ikke

CIRKULÄR trådløs oplader

Trådløs oplader til iPhone, Samsung og mange flere

Den trådløse oplader, CIRKULÄR, er ikke blot et stilet produkt – det er en universal oplader med forøget opladningshastighed og transmissionsafstand, hvilket sikrer en hurtig, kontinuerlig opladning, der kan lade igennem covers op til 0.5 cm i tykkelsen.

CIRKULÄR er kompatibel med:

  • iPhone, AirPods
  • Samsung
  • Huawei
  • Samt en lang række andre modeller. Du kan se den fulde liste her

2 års reklamationsret

1m USB-C kabel i vegansk læder medfølger

Bekæmp plastikforurening

CIRKULÄR er en produktserie designet med et cirkulært mindset. Ved at give gammelt plastik et nyt liv reducerer vi affaldsstrømme og mindsker vores produkters CO2-aftryk på en meningsfuld måde. Visionen med CIRKULÄR er at bygge bro mellem Jordens- og forbrugerens behov ved at udnytte de ressourcer, der er i omløb og samtidig forstærke vores plastikmission.

I denne trådløse oplader upcycler vi plastikflasker til at spinde vores GRS-certificerede stof, og når produktet sælges, indsamles og genanvendes plastik på ny. Ved at lave stof af 100% genanvendte plastikflasker, i stedet for jomfruplast, reduceres energiforbruget med 60% og vandforbruget med 94%.

Vores cirkulære principper
Dansk designede produkter

Dansk design

CIRKULÄR er en smuk fusion af dansk design og teknologi. Den trådløse oplader har et stilrent, minimalistisk look og materialerne er omhyggeligt udvalgt med stor fokus på miljø, slidstyrke og holdbarhed. Alt i alt gør dette CIRKULÄR til den perfekte tilføjelse til dit hjem og kontor. 

Strenge krav til kvalitetstest

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår CIRKULÄR flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning, overspænding og FOD, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

Alle vores produkter er CE og RoHS certificeret. Det vil sige, at der ved brug af vores produkter ikke er fare for brand, stråling og udsætning for farlige substanser.

Vi stiller strenge krav til kvalitetstest

Yderligere information

Vægt 0,225 kg
Model nr.

TO100RG

Strøminput

5V / 2.0A, 9V / 1,8A

Strømoutput

5W / 7,W / 10W

Produktstandard

Qi-standard (certificeret)

Opladningsfrekvens

100~250Khz

Transmissionsafstand

≤ 5 mm

Effektivitet

≥ 75%

Materiale

rPET (Stof lavet af 100% genanvendte plastikflasker)

Produktmål

77 x 151,5 x 7,5 mm

Produktvægt

65 gram

EAN

5744000510170