Søg
Close this search box.
Menu
Luk

UPSTRÖM 35W Dual USB-C GaN Oplader – CIRKULÄR

399,00 kr.

På lager

CIRKULÄR 35W GaN oplader giver dig muligheden for at oplade to enheder på samme tid, omend du er hjemme, på kontoret eller på farten.

Med den nye Gallium Nitride-teknologi får du en mere kompakt adapter med højere strømoutput og bedre effektivitet.

  • Yderskal lavet af 100% genbrugsplast
  • Adaptivt strømoutput
  • 2x USB-C porte
  • 35W strømoutput

 

Funktionalitet

Den ultimative opladningsløsning til alle dine USB-C enheder.

Vores CIRKULÄR GaN oplader er den perfekte løsning til hurtigopladning af tablets og smartphones som Samsung, iPhone og Huawei.

Strømadapteren har to USB-C porte, så du har mulighed for at oplade to enheder på samme tid. Ved brug af begge porte leveres et strømoutput på op til 35W. USB-C-portene er af PD-standard, hvilket giver en mere fleksibel strømforsyning samt dataoverførsel.

En GaN-oplader er lavet med gallium nitride, hvilket gør opladeren mindre, mere energieffektiv og hurtigere end traditionelle siliconebaserede opladningsteknologier.

Programmable Power Supply (PPS)
Denne oplader understøtter den mest avancerede opladningsteknologi, der findes i dag til USB-C-enheder. PPS genkender din enheds opladningsstatus hvert få sekunder, og justerer automatisk for at sikre den mest effektive brug af strøm.

Cirkulære principper

CIRKULÄR er en produktserie designet med et cirkulært mindset. Ved at give gammelt plastik et nyt liv reducerer vi affaldsstrømme og mindsker vores produkters CO2-aftryk på en meningsfuld måde. Visionen med CIRKULÄR er at bygge bro mellem Jordens- og forbrugerens behov ved at udnytte de ressourcer, der er i omløb.

I denne USB-adapter upcycler vi gamle plastrester til at lave den beskyttende skal. Alle komponenter af genbrugsplast er GRS-certificerede for at dokumentere genbrugsindholdet, leverandørkæden, social- og miljøpraksis samt kemiske restriktioner.

Høje standarder og krav til kvalitetstjek

Vi sætter altid vores produkter for den strengeste kvalitetstest. Under produktion gennemgår CIRKULÄR flere strikse kvalitetstjek for at sikre, at produktet lever op til vores høje standarder. Yderligere er produktet udstyret med diverse sikkerhedssystemer mod overophedning, overopladning og overspænding, så du trykt og bekymringsfrit kan bruge vores opladere. Du kan læse mere om dette her.

Alle vores produkter er kvalitets- og sikkerhedstestet efter stringente krav og certificeret i henhold til alle fornødne EU-direktiver (CE & RoHS) for at sikre maksimal sikkerhed.

Vi stiller strenge krav til kvalitetstest

2 års reklamationsret

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Model nr.

GC350

Strøminput

100-240V ~ 50/60Hz, 1.0A

Strømoutput

USB C1/C2 Output:
5.0V-3.0A 15W
9.0V-3.0A 27W
12.0V-2.92A 35W
15.0V-2.33A 35W
20.0V-1.75A 35W